22.7.2013

Valmistuneita (5,9, 22)

Sisustuskori, työ nro 5, valmistui jo viime viikon alkupuolella. Jäänee nyt sitten omaan käyttöön kuitenkin, vaikka alkujaan pohdin, että saatan antaa myös äidilleni. Tykkään valmiina enemmän tuosta langan väristä kuin mitä tykkäsin kerällä :)
 Ensimmäinen kahdesta istuinalusesta, eli 9. työ, valmistui juuri äsken. Kun alkuperäinen vihreä lanka loppui, jatkoin allaolevista pikkuliinoista jääneellä vaaleansinisellä reunan, jotta koko riitti. Käyttökelpoinen siitä tuli vaikka välillä meinasi usko loppua.
22:sta tuli kuin tulikin kaksi liinaa. Punnitsit keittiövaa'alla lopputulokset ja jämäkerän ja totesin, että kolmas jäisi pikkaisen vaille, joten loppukerä meni muutamaa metriä vaille tuohon edellämainittuun istuinaluseen.

Tässä alkaa usko loppua, että saanko kaiken ajoissa valmiiksi. Vielä on yhdeksän työtä kesken ja huomisesta alkaen kolme päivää töitä. Sitten on pitkä viikonloppu "vapaata" elikkäs yhdet hääjuhlat pitää mennä juhlimaan. Mutta eihän ole kiellettyä virkata autossa, kun matkaa hääpaikalle on kumminkin tunnin verran autolla - ja olen fiksusti jo sanonut että minähän en sinne aja, kun joudun poispäin sitten ajamaan. Ja (teko)syyhän on siis "mekko rypistyy", mutta todellisuudessahan haluan vaan tehdä jotain järkevää matkalla :D psst. ei kerrota kellekään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti