25.6.2013

20. Kämmekkäät

Uskokaa tai älkää, tästä tulee kämmekkäät. Ohje on Dropsin - tällaiset tein mallikappaleiksi lankakauppaan, jossa olin aikanaan töissä. Ja olen tehnyt sittemmin itselleni mustana ja valkoisena, nyt on sitten punaisten vuoro. Nämä ovat myös ne kämmekäät, joihin olen tehnyt kiilapeukalon, josta mainitsin lapasten yhteydessä.

Loin silmukat perjantaina, mutten ole voinut aloittaa neulomista, koska 3 mm bambupuikot ovat edellä mainituissa lapasissa, enkä etsinnästä huolimatta ole onnistunut paikallistamaan metallisia kolmosia mistään. Odottelen jo innolla jossain vaiheessa edessä olevaa muuttoa, jos silloin saisi aikaiseksi organisoitua kaikki puikot - tai edes löytäisi ne :)

Lauantain ja sunnuntain vietin erittäin kiireisissä merkeissä töissä. Sunnuntain arvasin kiireiseksi, mutta lauantaista olin odottanut rauhallisempaa - eikö ihmiset enää menekään juhannukseksi mökeille keskelle metsää? Eilinen menikin sitten saikulla migreenin takia, ja koska työterveyshoitaja määräsi saikkua kaksi päivää, oli jo tänään aikaa kuvailla loput työt ja kirjoitella blogiin. Heräsin tänään ennen viittä (!) eikä vielä edes väsytä. Vaihtoehtoja on kaksi, joko sammahdan iltaseitsemältä tai otan päänsäryn takia päikkärit jossain välissä. Pää on huomattavasti parempi kuin eilen, mutta juilii edelleen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti